You are currently viewing 3 tapaa tulla täydelliseksi vanhemmaksi

3 tapaa tulla täydelliseksi vanhemmaksi

Olen kuullut sanottavan, että kukaan ei ole täydellinen. Tämä on täyttä pötypuhetta! Tietenkin on olemassa täydellisiä ihmisiä, myös täydellisiä vanhempia. Ja minulla on myös ilouutinen sinulle. Niin, juuri sinulle! Nimittäin sinäkin voit olla täydellinen vanhempi!

Vanhempiin kohdistuu nykyisin kohtuuttoman paljon vaatimuksia. Vanhempien pitäisi osata täyttää lasten, sukulaisten ja yhteiskunnan jatkuvasti kasvaneet odotukset joka hetki. Onko sinustakin tuntunut, ettet tahdo millään riittää siihen kaikkeen, mitä sinulta edellytetään? Ei hätää, nämä ohjeet ovat silloin juuri sinua varten.

1. Lue kaikki kasvatusoppaat ja noudata niiden jokaista ohjetta

Varmin reitti menestymiseen täydellisyyden tiellä on lukea kaikki tähän asti kirjoitettu kasvatusta käsittelevä kirjallisuus sekä kaikki nyt ja tulevaisuudessa julkaistavat kirjat, artikkelit, blogit, uutiset ja tutkimukset aiheesta. Lukemiseen kannattaa varata aikaa ainakin kymmenen tuntia päivässä kolmenkymmenen vuoden ajan.

On lisäksi ymmärrettävä, että ei riitä, jos pelkästään lukee kaiken mahdollisen lähtien kurinpitoon ja väkivaltaan kannustavasta mustasta kasvatuksesta ja päätyen kaikkea kieltämistä ja pettymyksiä välttelevään curling-vanhemmuuteen. Kaikkea luettua on myös sovellettava käytäntöön, joka päivä.

Jos toimit näin, voit onnitella itseäsi: olet takuuvarmasti täydellinen. Olethan omaksunut kaiken saatavissa olleen tiedon. Jos lapsesi siitä huolimatta kasvavat kieroon, on vika silloin lapsissa. Itseään ei ole mitään perusteita siinä kohtaa enää syyttää.

2. Älä hanki lapsia

Kansainvälisten tutkimusten mukaan kaikkein vähiten virheitä lastensa kasvatuksessa tekevät sellaiset vanhemmat, jotka eivät hanki lapsia lainkaan. Tutkijat ovatkin tulleet johtopäätökseen, että lasten saamisella on vanhempiin tyhmentävä ja epävarmuutta lisäävä vaikutus. Täydellisyys vanhemmuudessa on merkittävästi harvinaisempaa, jos vanhemmalla on lapsia.

Sen sijaan etenkin niillä henkilöillä, jotka eivät pidä lapsista, on todettu kohonnut kyky löytää virheitä kaikkien kohtaamiensa lasten vanhemmista. Tämä on vahva osoitus siitä, miten hyvin oman täydellisyytensä kykenee tiedostamaan, jos omat lapset eivät ole hämärtämässä todellisuutta. Jos siis haluat jatkossakin olla täydellinen vanhempi, älä hanki lapsia. Jos vahinko on jo tapahtunut, anna lapsesi pois.

3. Ole virheetön ihminen

Olet ehkä ajatellut, ettei virheettömiä ihmisiä olekaan. Ehkä myös kiinnität huomiota kaikkiin niihin pieniin ja suuriin virheisiin, joita itsessäsi olet havainnut. Paljastaako virheellisyytesi, ettet olekaan täydellinen vanhempi?

Ei hätää! Tilanteeseen on helppo ratkaisu. Aloita perustamalla Instagram-tili tai blogi, johon postaat pelkästään iloa ja rakkautta hehkuvia kuvia itsestäsi lasten kanssa, täydellisen siististä kodistasi ja muista onnistumisen hetkistäsi. Varmista, että mahdolliset puutteet eivät tule näkyviin.

Näin voit tehdä itsestäsi virheettömän ihmisen ja vanhemman. Koska sydämeltäsi sinä olet juuri sitä, mitä itsestäsi ulospäin näytät: virheetön, täydellinen.

Haluatko täydelliseksi vanhemmaksi? – Ilmoittaudu kurssille!

Tuntuuko täydellisyys edelleen saavuttamattomalta unelmalta? Älä suotta laske rimaa, sillä sinäkin voit tavoitella täydellistä vanhemmuutta. Olen laatinut verkkokurssin, jolla onnistut takuuvarmasti.

Täydelliseksi vanhemmaksi 30. päivässä -verkkokurssi starttaa 1.6. ja ilmoittautuminen on auki N – Y – T – NYT! Kurssin hinta on 5000 euroa ja hintaan sisältyy uutuuskirja Täydellinen vanhemmuus postmodernin tuolla puolen.

Älä siis epäröi, vaan liity meidän täydellisten joukkoon! Nähdään kurssilla!

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Vastaa