You are currently viewing Huonot vanhemmat ry

Huonot vanhemmat ry

Oletko saanut kuulla olevasi huono vanhempi? Tuntuuko sinusta, että joku muu tietää aina paremmin, miten sinun pitäisi kasvattaa lapsesi? Et ole ainoa! Siksi olemme perustaneet Huonot vanhemmat ry:n, johon sinäkin voit nyt liittyä. On aika nostaa lasten rääkkäämä kissa pöydälle ja vaatia oikeutta kaikille meille huonoille vanhemmille!

Huonojen vanhempien toiminnassa saat toteuttaa huonoa vanhemmuuttasi esimerkiksi selaamalla Facebookia puhelimellasi tai nauttimalla silloin tällöin viiniä ruoan kanssa. Vertaisilloissa pääset tutustumaan huonon vanhemmuuden moninaisuuteen sekä kehittämään huonon vanhemmuuden taitojasi eteenpäin. (Tilaa myös uutuuskirja Tuhat ja yksi tapaa pilata lapsen elämä.) Vertaisilloissa on aina lapsiparkki, johon voit tuoda lapsesi säilytykseen illan ajaksi. Parkissa lapset lahjotaan hiljaisiksi herkuilla ja Youtube-videoilla.

Yhdistyksen jäseneksi liittymiseen ei edellytetä muuta kuin kiinnostus huonoa vanhemmuutta kohtaan, ja yhdistyksen jäsenmaksun voi maksaa huonon omantunnon mukaan. Jos olet vanhemmuudellasi aiheuttanut lapsellesi autismin tai muun neurobiologisen poikkeavuuden, voit liittyä suoraan yhdistyksen kunniajäseneksi, jolloin jäsenmaksua ei peritä lainkaan.

Toimintaan voivat tulla niin eronneet vanhemmat kuin nekin, jotka eivät vielä ole älynneet erota puolisoistaan (ks. myös kevään Huono Kumppani -kurssit). Järjestämme iltatoimintaa niille vanhemmille, jotka ovat vieneet lapsensa liian aikaisessa vaiheessa päiväkotiin, ja päivätoimintaa niille vanhemmille, jotka pitävät lapset liian pitkään kotihoidossa. Ikäkään ei ole este, olit sitten liian vanha tai liian nuori vanhemmaksi.

Yhdistyksen toiminta rahoitetaan valtion verotuloilla. Verot pyritään keräämään lähinnä lapsettomilta ihmisiltä, jotka myös auliisti tukevat toimintaamme jakamalla internetissä omia kasvatusvinkkejään kaikille vanhemmille. Hyödynnämme lisäksi internetin keskustelupalstojen maksuttomia asiantuntijavinkkejä, jotta pysymme kärryillä, mikä milloinkin on huonoa vanhemmuutta.

Kiinnostuitko? Jos koet kuuluvasi joukkoon, olet tervetullut seuraavaan vertaisiltaamme ensi viikolla. Tapaamisessa kuulemme ilkeän eläkeläisen asiantuntijapuheenvuoron siitä, miten ennen vanhaan lapset kasvatettiin paremmin. Tarjolla pientä purtavaa. Tervetuloa!

Lue myös artikkelimme Viisi tekemääsi virhettä, joiden vuoksi lapsesi sai adhd-tartunnan.

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

  1. Jutta

    Kiitos 😀 Oivaltaa meininkiä ja nauru raikaa heti aamusta <3

Vastaa