You are currently viewing Podcast 3 | Introvertti vanhempana

Podcast 3 | Introvertti vanhempana

”Mä voin sanoo ihan suoraan, et ei must oo oikein istumaan tuolla lastenhuoneen lattialla leikkimässä lasten kanssa.”

Erityisvanhemman korjaussarja -podcastin kolmannessa jaksossa pohditaan, millaista on olla introvertti vanhempi. Onko sisäänpäin suuntautunut vanhempi etäinen ja kylmä, vaiko sittenkin hyvä esimerkki ja tuki lapselle?

Jaksossa käydään läpi, mitä on introversio, minkälaista se on ja miten se heijastuu vanhemmuuteen. Mitkä ovat introverttien vanhempien vahvuuksia ja miten pärjätään ekstroverttien määrittelemässä maailmassa? Havahdutaanpa samalla myös pohtimaan Aspergerin ja introversion yhteisiä piirteitä.

[soundcloud url=”https://api.soundcloud.com/tracks/517476921″ params=”color=#d5d5d6&auto_play=false&hide_related=false&show_comments=true&show_user=true&show_reposts=false&show_teaser=true” width=”100%” height=”166″ iframe=”true” /]

 

Lisää lukemista:

Introvertti vanhemmuuskin on hyvää vanhemmuutta

Introvertin erityisvanhemman arjesta

https://www.introvertit.net/ – Tietoa introversiosta ja vertaisyhteisö introverteille. Sivustolla voit myös testata, kuinka introvertti olet.

Vastaa